Lekker herfstgerecht, gebaseerd op onze vrienden van 24 Kitchen klik hier voor het oorspronkelijke recept.
Ingrediënten voor 4 personen
2 uien
1 teentje knoflook
800 g runderpoulet
ZoutVersgemalen peper
Bloem
30 g boter
1 laurierblaadje
2 takjes tijm
1 bouillonblokje
3 kruidnagels
nootmuskaat
1 flesje trappisten dubbel bier
Aan de slag!
Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook. Snijd het vlees in
kleine stukjes, bestrooi met zout, peper en bloem het vlees. Verhit de
boter in een pan en bak het vlees. Voeg de uien en knoflook toe en bak
circa 2 minuten. Voeg laurier, tijm, bouillonblokje, kruidnagels en 0,5
theelepel geraspte nootmuskaat toe en blus af met bier. Laat het gerecht
circa 2,5 uur zachtjes stoven in de pan.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten