zaterdag 21 november 2015

Eetclub 3.3 Spiesjes met meloen, mango en ham

Stukje haute cuisine

Ingrediƫnten voor 8 stuks
1 el (roze) peperkorrels
1 el pistachenoten
1/2 meloen
4 dunne plakken rauwe ham
1 mango
3 el zachte, romig geklopte geitenkaas
8 cocktailprikkers

Aan de slag!
Plet de roze peperkorrels en dan de pistachenoten met een deegroller. Snijd de meloen in gelijke blokjes en de ham in reepjes.

Wikkel elk blokje meloen in de reepjes ham. Schep met een meloenlepel halve bolletjes uit de mango.

Verdeel de gekneusde pistachenoten over de bolle kant van de mango.
Doe de geitenkaas in een spuitzak.

Rijg aan elke cocktailprikker een blokje meloen met ham en vervolgens een stukje mango met pistachenoten. Spuit er een toefje geitenkaas op en strooi er tenslotte wat roze peper over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten