Met dank aan Pauline's keuken
Ingrediƫnten
250 g verse aardbeien
Magere yoghurt of alpro soya mild & creamy
Vloeibare honing (hoeveelheid naar smaak)
1/3 reep pure chocolade 70% cacao (kan alle soorten chocolade zijn, net waar je voorkeur naar uitgaat en leuk om af te wisselen en nieuwe smaken te proberen.
Keukenmachine
Aan de slag!
Snijd de aardbeien in plakjes en laat minimaal 6 uur invriezen.
Hak de chocolade in kleine stukjes.
Neem de bevroren aardbeien uit de vriezer en doe ze in de keukenmachine samen met de yoghurt, honing en chocolade. Laat de keukenmachine het werk doen totdat er een dik en romig mengsel ontstaat. Je kan het nu direct eten, maar het is lekkerder om het nog even terug in de vriezer te doen, dan wordt het net iets steviger.
Dit ijs kun je natuurlijk met alle soorten fruit en combinaties maken. Ik hoor graag wat nog meer gouden combinaties zijn!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten