50 ml honing
40 g kokosolie (gesmolten)
4 eiwitten
1 tl kaneel
400 g bio-granola (of cruesli)
170 g gedroogde cranberry's, rozijnen of gehakte gedroogde abrikozen of een mix hiervan (uiteraard kun je ook variƫren met andere vruchten, geheel naar eigen smaak)
Rechthoekige bakvorm van 20 x 30 cm, ingevet, met op maat geknipt bakpapier belegd
Werkwijze
Verwarm de oven voor op 170C
Meng in een ruime kom de honing goed met de kokosolie, eiwitten en kaneel.
Schep de granola en cranberry's of zuidvruchten erdoor en meng goed.
Vet ook het bakpapier in en schep het granolamengsel erin. Druk aan met een houten spatel zodat het een grote vaste massa wordt.
Bak de koek 20 - 25 minuten tot hij net mooi goudbruin kleurt.
Bewaar de repen tussen laagjes bakpapier in een luchtdichte trommel anders worden ze snel zacht en oud.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten